Recente nieuwsitems

Bouldergyms

Boulderen mag zich verheugen in een sterk stijgende populariteit. Nieuwe gyms verschijnen in hoog tempo en de vaart is er nog (lang) niet uit!

Klimwandspecialist biedt hoogwaardige totaal-oplossingen voor bouldergyms. Van 3D ontwerpen, engineering, productie en montage tot keuring en certificering. Naar wens zijn er diverse afwerkingen zoals banken, opbergvakken, campus boards en andere trainingsopties.

Ontwerp
Iedere bouldergym is uniek. Zowel qua locatie als bouwkundige aspecten. Onze professionele ontwerpers houden hier rekening mee, en creeëren aansprekende ontwerpen. Handig om te weten: het maken van een eerste ontwerp zit normaal gesproken in onze standaard dienstverlening inbegrepen.

Kwaliteit & veiligheid
Bouldergyms van Klimwandspecialist voldoen aantoonbaar aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van de EN 12572-2 (de Europese norm voor artificiële klimstructuren). Ontwerpen en statische calculaties zijn in lijn met elkaar en voldoen aan de Eurocodes en aanvullende belastingen van de EN 12572. 

Plaatmateriaal is minimaal 11-laags (of zelfs 14-laags) verlijmd. Productie wordt volledig op computorgestuurde CNC machines uitgevoerd.

 

Bouldermatten
Ook voor bouldermatten ben je bij Klimwandspecialist aan het goede adres. Wij bieden EN 12572-2 gecertificeerde matten aan tegen redelijke prijzen. Zowel in PVC als carpet-afwerking.

Bouldergepen & Volumes
Check de aparte pagina Klimgrepen & Volumes met alle informatie over boulder klimgepen en volumes

Zelf bouwen?
Kosten besparen door zelf te bouwen, maar wel een beste kwaliteit en veiligheid? Ook dan zijn er interessante mogelijkheden. Lees verder onder Boulderhal zelfbouw-service.

 Building bouldergym

Project aanvraag
Klimwandspecialist werkt graag een vrijblijvende offerte en ontwerp voor u uit. Klik hier om te kijken hoe u een aanvraag kunt indienen.

 

 

KLIMWANDSPECIALIST  │  Postbus 28  │  6343 ZG Klimmen (NL)  │  Tel +31(0)43 450 6004  │  info@klimwandspecialist.nl