Recente nieuwsitems

Indoor klimwanden

De markt voor indoor klimwanden is de afgelopen jaren sterk veranderd. De traditionele ontwerpen met hoekige overhangen en rechtlijnige klimzones die krampachtig de standaard houtmaten van 122x244cm volgen, hebben grotendeels plaats gemaakt voor innovatieve designs en projecten. Dankzij voort-schrijdende techniek worden hedendaagse klim-wanden ontworpen in 3-D software. En de digitale modellen worden rechtstreeks gëupload in computer-gestuurde CNC zaagmachines. Andere software zorgt voor gedetailleerde ondersteuning bij de bouw- logistiek. De klimwand komt uiteindelijk als een compleet "bouwpakket" uit de productie waarbij tot op schroefniveau alles gespecificeerd is.

 

Met 20 jaar ervaring op haar palmares coördineert Klimwandspecialist het volledige projectmanagement. En onze installatieteams zorgen voor een betrouw-bare, snelle en correcte montage op uw locatie. Op die manier leveren wij zowel kleine klimwanden als grote projecten van meer dan 1.500 m² klimoppervlak.

Wij leveren alle denkbare indoor klimwand configuraties variërend van diverse houtsystemen, kunststof Freeform (rots-reliëf) wanden, speciale kleuren en designs, competitie klimwanden, schoolklimwanden etc. Maar ook: plexiglas klimwanden, adventure-klimwand combinaties, ice-foam wanden of speciale kinder-klimstructuren.

Uw aanvraag

Klimwandspecialist werkt graag een vrijblijvende offerte en ontwerp voor u uit. Klik hier om te kijken hoe u een aanvraag kunt indienen.

  

KLIMWANDSPECIALIST  │  Postbus 28  │  6343 ZG Klimmen (NL)  │  Tel +31(0)43 450 6004  │  info@klimwandspecialist.nl