Recente nieuwsitems

Onderhoud & Revisie

 

Onderhoud

Alle artificiële klimobjecten (klimwanden, boulders etc.) dienen conform de richtlijnen van de EN12572 minimaal éénmaal per jaar door een deskundige partij geïnspecteerd en onderhouden te worden.

Klik hier om meer te lezen over inspecties.

 

Voor wat betreft het onderhoud van klimwanden biedt Klimwandspecialist uitgebreide mogelijkheden aan. Wij beschikken over uitgebreide expertise en ervaring met het onderhouden van klimobjecten in alle soorten en maten. Zowel in binnen- als buitenland. Onze technische service medewerkers onderhouden jaarlijks talloze objecten. 

 Klik hier om het separate infodocument te downloaden.

 

 

Revisie

Artificiële klimwanden zijn niet voor "de eeuwigheid" gebouwd. Na een gemiddelde periode van 15 à 20 jaar zullen de meeste objecten in meer of mindere mate slijtages of onvolkomenheden vertonen. Daarnaast zijn er ook klimwanden die in het verleden met beste bedoelingen zijn gerealiseerd, maar die feitelijk nooit aan de minimale veiligheidseisen hebben voldaan c.q. niet daaraan voldoen.

 In beide van bovengenoemde gevallen kan er overwogen worden om een klimwand-revisie te laten uitvoeren door Klimwandspecialist. Daarbij voeren wij eerst een basis-screening uit welke getoetst wordt aan de reguliere kwaliteits- en veiligheidscriteria. Op basis hiervan wordt een adviesrapportage opgesteld. Deze geeft een heldere uitleg over de revisie mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.


Neem contact met ons op voor nadere inlichtingen of een revisie-verzoek

 

 

KLIMWANDSPECIALIST  │  Postbus 28  │  6343 ZG Klimmen (NL)  │  Tel +31(0)43 450 6004  │  info@klimwandspecialist.nl