Recente nieuwsitems

Nieuws

72 articles 1 2 3 4 18

NEN Safety Culture Ladder niveau 3

Klimwandspecialist heeft een belangrijke mijlpaal bereikt in het streven naar veiligheid en cultuur. Als eerste bedrijf in onze branche hebben we onlangs de NEN Safety Culture Ladder niveau 3 behaald. Na het behalen van de VCA** bedrijfscertificering in 2023 was het een logische stap om ook een veiligheidserkenning op de Safety Culture Ladder na te streven.

Lees meer over deze bijzonder erkenning.

Klimmen in het bewegingsonderwijs

Er verschijnen steeds vaker klimwanden op scholen en onderwijsinstellingen. Docenten merken op dat klimwanden een positieve invloed hebben op de algehele gezondheid en welzijn van leerlingen. Klimwandspecialist levert een breed assortiment aan mogelijkheden voor het bewegingsonderwijs. Daarnaast is het belangrijk om schoolklimwanden regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Lees meer hierover in dit nieuwsbericht.

BEVER shop walls

Wie kent Bever niet? Met 40 vestigingen is het de grootste buitenwinkel van Nederland. Om duidelijk te maken dat Bever ook nog altijd meedoet in de specialiteitenmarkt van de buitensport, zijn er eerder dit jaar diverse vestigingen voorzien van kleine klimwandjes waar klimschoentjes op uitgeprobeerd kunnen worden.

Gesponsord door Klimwandspecialist

Klimwandspecialist sponsort met enige regelmaat projecten die aansluiten bij het markt- en interesseveld van adventure-, klim- en bergsport. In dit bericht zetten we het bijzondere initiatief ROTSKLIMMEN IN CURACAO in de spotlight.

72 articles 1 2 3 4 18
 

KLIMWANDSPECIALIST  │  Postbus 28  │  6343 ZG Klimmen (NL)  │  Tel +31(0)43 450 6004  │  info@klimwandspecialist.nl