Nieuws


Rocks 'n Rivers gefeliciteerd!

14.11.2018

Na bijna 25 jaar gezeteld te zijn geweest in Tilburg, wist Rocks 'n Rivers uiteindelijk een lang gekoesterde wens voor een eigen bedrijfspand op outdoor/eventlocatie te verwezenlijken. Op de Roovertsche Leij werd een nieuwbouw in landelijke stijl gerealiseerd waarbij het gebouw doorklieft wordt door een opvallende, transparante glasgevel.

     

Klimwandspecialist kreeg opdracht om in de activiteitenruimte achter deze glasgevel een indoor klimwand met "rots-uitstraling" te realiseren. Met daarbij als aanvullende voorwaarden dat de wand voorzien zou worden van een beklimbaar deuropening (t.b.v. opslagruimte achter de klimwand), een volledige afwerking van de achterzijde van de wand (vanwege aldaar gelegen trapopgang) alsook de taakstelling om binnen de grenzen van een vastgesteld budget te blijven.

     

Ondanks de beperkte afmetingen biedt de wand een grote variëteit aan mogelijkheden zoals: volledig geschikt om voor te klimmen, gecombineerde topzekeringen welke zowel voorklimmen, toperope als auto belay klimmen toelaten, centrale rotspijler met standplaats en spleetsysteem waarin met nuts en cam's geoefend kan worden.

Over het eindresultaat zijn alle partijen zonder twijfel tevreden. Rocks 'n Rivers, gefeliciteerd!

 

KLIMWANDSPECIALIST  │  Postbus 28  │  6343 ZG Klimmen (NL)  │  Tel +31(0)43 450 6004  │  info@klimwandspecialist.nl