Nieuws

Office boulders razendsnel populair

 

Bedrijven en organisaties besluiten steeds vaker om een klimstructuur in hun kantoor-omgeving te realiseren. Bijvoorbeeld omdat een "office boulder" een laagdrempelige mogelijkheid biedt om even je body in actie te laten komen, en door dat stukje lichaamsbeweging het creatief oplossingsvermogen te stimuleren.

Daarnaast vervult een office boulder vaak functie als centraal meeting point in een bedrijfsgebouw. Medewerkers treffen elkaar in de centrale ruimte, doen een paar pogingen op de boulderwand of chillen een moment op de gerieflijke valmat. Even een korte onderbreking van het werkritme en de mogelijkheid om een praatje te doen met collega’s.

Verder kan de office boulder, naast functioneel gebruik, een uitstekende rol vervullen als esthetisch object c.q. eyecatcher in een representatieve ruimte van het bedrijfsgebouw.

EDGE workspaces - Berlijn

Nedap - Groenlo

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van office boulders is een aparte specialiteit binnen het werkveld van de “artificiële klimstructuren’. Een reguliere sportklimwand bouwer kan deze setting nogal behoorlijk verkeerd beoordelen. Klimwandspecialist is mede door haar jarenlange ervaring en expertise-niveau, als geen ander bekwaam om zinvolle office boulder projecten te ontwikkelen en te realiseren. Daarbij is er naast functionele aspecten ook oog voor interieur design, afwerking, aankleding of integratie van omliggende (of achterliggende) technische installaties.

Fairphone - Amsterdam Private compnay - Barcelona

KLIMWANDSPECIALIST  │  Postbus 28  │  6343 ZG Klimmen (NL)  │  Tel +31(0)43 450 6004  │  info@klimwandspecialist.nl